Om Franmar

Historie


Franmar blev stiftet i 2012 af Lorena F. Lundgreen med formålet i at specialisere sig i eksportrådgivningsservices. I 2013 øgede vi til at tilbyde konsulentservices med fokus i forretningsudvikling.

Dette skyldes, at de danske virksomheder står over for store udfordringer. Den øgede globale konkurrence gør, at virksomhederne må leder efter nye markeder i udviklingslandene, hvor væksten er stor. Et af områderne, der koncentrerer de største og mest interessante muligheder er Sydamerika. Det er her, at Franmar kommer ind i billedet.

Vi støtter virksomheder, uanset størrelse, med at åbne nye markeder. Hos os møder du professionelle og engagerede konsulenter, der kan påtage sig opgaven for at internationalisere dit firma, dine produkter og services.

Vores værdier


I Franmar lægger vi stor vægt på, at vores kunder føler sig godt behandlet. Derfor arbejder vi i konstant og direkte kommunikation med kunderne, med stor tillid, respekt og professionalisme.

Vi har fastlagt etiske retningslinjer, med fokus på at undgå interessekonflikter med vores kunder, og vi påtager os kun opgaver, vi ved, vi kan håndtere.

Det optimale samarbejde


Vi er overbevist, at vejen til succes afhænger af et tæt samarbejde med vores kunder. Vi vil gerne indgå i et langvarigt forhold med vores kunder og vi engagerer os dybt for at levere det forventede resultat.